Zoeken naar zou jij

Uw zoekactie voor zou jij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hello 32 jaar Limburg - Bree
M'n 1ste bottom ervaring?
Hi, ik ben altijd top geweest maar zou graag eens geneukt willen worden als je een niet al te grote pik hebt. M'n stats 33j 1m80 68kg. Als je een berichtje stuurt, stuur je stats dan ook door aub.  

M'n 1ste bottom ervaring?
Mats 23 jaar Antwerpen - Turnhout
Jong voor ouder discreet
Hey, ik heb zelf nog geen ervaring maar zou graag eens een oudere man pijpen. Hiervoor ben ik opzoek naar iemand van ong 40+ die dit dus graag wil proberen/ervaren.. liefst ben je degelijk geschapen en een proper vriendelijk iemand. Discretie gevraagd en geboden. Ben je geïnteresseerd stuur dan even een foto en stel jezelf even voor ;) groeten  
biman zoekt 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
eerste bi ervaring
hey! geile bottom bi hier die graag eens een eerste ervaring wil hebben met een andere man, zou graag eens willen pijpen en geneukt worden, jong en oud, alles mag, met 1,2,3,... mag zeker ook:) ikzelf ben blond belg 27j 193 15x5 mollig, als je vragen hebt of geile voorstellen, stuur ze dan maar door !  

eerste bi ervaring
gisteren
Geil jongen 21 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Verkrachting
Hallo ik zou heel graag verkracht zijn, ik bedoel daarmee dat een man mij komt nemen en alles doet wat hij wilt. Niet luisteren naar mij maar gewoon gebruiken als of ik een object ben. Dit kan buiten of bij u.  
Danny 36 jaar Antwerpen - Mol
Kleine penis zoekt kleine penis,eerste ervaring
Beste mannen, dit is mijn eerste keer dat ik een advertentie plaats. Maar ik heb al zo lang een fantasie om samen met een andere man elkaar te verkennen... Strelen,elkaar naakt zien, voelen,likken,zuigen... Enz. Alles soft en zonder verplichtingen.ikzelf ben zeer verlegen,maar wel zeer geil en benieuwd,hoe het zou zijn met een andere man. Is er iemand die mij hierbij kan helpen? Zelf ben ik klein geschapen, ik zou mij beter voelen bij iemand die de hetzelfde grote heeft ... Oud of jong maakt niet uit. Als het maar een lief en zacht iemand is. Hygiëne heel belangrijk. Ik hoop iemand vandaag te ontmoeten... Want ben boter geil...groetjes alvast  

Kleine penis zoekt kleine penis,eerste ervaring
gisteren
Zin 30 jaar Antwerpen - Geel
Wie kan me helpen
Wie kent er nog plaatsen waar mannen soms samenkomen om gewoon even te genieten? Soms heb ik gewoon zin in iets en zou ik willen dat ik ergens naartoe zou kunnen rijden. Wie kent er zo nog plaatsjes?  
gisteren
Ikke 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Sexfun
Ben verzorgde niet onknappe biman 180 88 15cm en kaalkopje , zou graag andere man rukken en pijpen , wederzijds en 69 kan ook ! Ik ontvang discreet in Zeebrugge en kan zelf ook verplaatsen . Wie wil dat ook doen 😋🥳 Foto bij Replay en tot straks  
gisteren
Rolleveldpark 36 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Iets te beleven?
Ga regelmatig joggen in het Rolleveldpark te Vilvoorde. Heb al eens gehoord dat daar af en toe wel eens iets te beleven zou zijn. Nog niets gezien echter. Iemand die hier al eens iets beleefd heeft?  
Joke 49 jaar Limburg - Tongeren
Wie nodigt mij uit?
Nog eens proberen... Zo moeilijk toch om tot een volgende stap te komen. Wie heeft er zin om mij te ontvangen en mij als vrouwtje te ontvangen. Ik laat me graag door jou verwennen. Mijn gaatje mag diep en wijd gevuld worden met jouw zalige penis. Ik doe ook actief mee, pijpen, rimmen, zuigen, alles kan. Ik wordt graag geneukt en kan wederzijds. Het enigste wat ik vraag is hygiëne, discreet, safe sex. Geen plas en poep. Vuistneuken kan wel. Indien interesse mag je mij contacteren met foto en een leuke babbel wat je graag zou doen. Geen foto is geen reactie. En reageren met niveau. Niet enkel pijp, neuk woorden... Tot later?  

Wie nodigt mij uit?
gisteren
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor heel veel openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10